Pages Menu
Categories Menu

Posted on 21.04.21 in Univerze

Ekonomija pod žarometi

Ekonomija pod žarometi

CPOEF E-TALK: Ekonomija pod žarometi – 22. april 2021 ob 15.00

Prepletena je v vsak dom, družino in družinsko premoženje ter je osnova zakonitosti delovanja vsakega podjetja in države. Preučuje razmerja in delovanje vseh subjektov družbe, vse premalokrat pa je sama v osrčju (strokovne) debate. Zato jo tokrat postavljamo pod žaromete, približujemo in omogočamo, da se ekonomski koncepti in ideje širijo med širšo poslovno in akademsko javnost ter družbo nasploh.

Govorci bodo  vodilni strokovnjaki, akademiki, novinarji, gospodarstveniki in drugi navdušenci nad ekonomijo. Delili bodo svoja razmišljanja, videnja in raziskovalna dognanja na področjih ekonomije, ekonomske filozofije in vpliva na poslovanje ter družbo.  Govor bo o konceptih, idejah in ideologijah, trendih, pomislekih, izzivih in nenazadnje rešitvah.

Nastopali bodo: Dušan Mramor, Jože Damijan, Petra Došenović Bonča, Borut Jamnik, Ljubica Knežević Cvelbar, Tine Kračun, Igor Lončarski, Marko Pahor, Tamara Pavasović Trošt, Helena Schweiger, Janez Škrabec, Marcel Štefančič, Maks Tajnikar, Aljoša Valentinčič, Peter Wostner, Ali Žerdin in drugi.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *