Pages Menu
Categories Menu

Posted on 17.04.23 in Univerze

Ekonomija pod žarometi

Ekonomija pod žarometi

V četrtek, 20. aprila, ob 9. uri bodo na Centru poslovne odličnosti Ekonomske fakultete v Ljubljani gostili  online dogodek Ekonomija pod žarometi 2023.  Osredotočil se bo na številne ekonomske (in družbeno-politične) tematike, med katerimi so krožno gospodarstvo, odpornost gospodarstva, dolgoročna naravnanost, nepremičninski zakon, učinkovitost sankciji proti Rusiji, uspeh podjetja in zaposlenih itd.

Med govorci, ki bodo sodelovali na dogodku, so:  klimatologinja Lučka Kajfež Bogataj,  slovenski podjetnik Ivo Boscarol,  ekonomisti Jože Damijan, Maks Tajnikar in Maja Zalaznik, viceguverner Banke Slovenije Marko Pahor, poslovnež in predsednik Turistične zveze Slovenije Dominik S. Černjak, fintech svetovalec mednarodnega podjetja Revolut Konstantinos Adamos, Luka Vesnaver iz svetovalne družbe za področje korporativnih financ ION.advisory, in Živa Jezerniki iz Triglav Skladi.

Delili bodo svoja razmišljanja, videnja, raziskovalna dognanja in nenazadnje rešitve za najbolj aktualne ekonomske izzive.

Ekonomija pod žarometi že tretje leto zapored

V letu 2021, po dobrem letu dela in življenja v novi epidemični realnosti, je ekipa Centra poslovne odličnosti Ekonomske fakultete v Ljubljani snovala idejo, kako bi lahko ekonomijo umestili v širši družbeni prostor. Želeli so ponazoriti moč ekonomskih konceptov in pogledov na izzive sedanjosti – tako v globalnem pogledu kot tudi iz slovenskega zornega kota.  Do zdaj so gostili več kot trideset strokovnjakov, novinarjev in gospodarstvenikov, ki so  delili odmevne, provokativne in strokovne misli s področja ekonomije, gospodarstva, poslovanja in družbe.

PRIJAVA TUKAJ >>>

VEČ O DOGODKU TUKAJ >>>

Foto: EF

 

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *