Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted on 24.03.17 in Podjetništvo, Start Up

MDS IT HACKATHON: V iskanju vizije razvoja inovativnih tehnologij

MDS IT HACKATHON: V iskanju vizije razvoja inovativnih tehnologij

ABC pospeševalnik skupaj s podjetjem MDS IT pripravlja dvodnevni hackathon. Na dogodku, ki bo potekal 1. in 2. aprila,  v Ljubljani  bo 100 udeležencev stopilo v čevlje uprave podjetja MDS. Njihova naloga bo predstaviti svoje ideje in vizije za peto dejavnost podjetja, ki bo dopolnjevala njihove trenutne dejavnosti.

1

MDS IT je podjetje, ki že vrsto let uspešno zastopa vodilne blagovne znamke in je prisotno na štirih inovativnih področjih poslovanja, na hackathonu pa bodo udeleženci za 2 dni stopili v čevlje uprave podjetja. Njihova naloga? Predstaviti nove poslovne ideje in priložnosti ter poiskati peto dejavnost podjetja, ki bi lepo dopolnjevala trenutne dejavnosti v smislu znanj in sposobnosti zaposlenih.

Zmagovalna ekipa bo prejela 1500 €, upravičena pa bo tudi do deleža dobička MDS IT d.d., od leta 2017 do 2023. Ekipi, uvrščeni na 2. in 3. mesto, bosta prejeli 1000 € in 500 € ter prav tako imeli možnost spoznati nekaj uspešnih poslovnežev.Prav posebna nagrada je pripravljena tudi za najboljšega posameznika na hackathonu. Ta bo prejel delnice podjetja MDS IT d.d. v vrednosti 4000 €.

Več o dogodku in prijavah izveste tukaj: https://abc-accelerator.com/mds-hackathon/

Foto: ABC

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *