Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted on 18.08.17 in Kreativnost, Univerze

Odprte prijave na Falling Walls 2017

Odprte prijave na Falling Walls 2017

Pod okriljem Ljubljanskega univerzitetnega inkubatorja bodo lahko mladi kreativneži sodelovali na kreativnem dogodku Falling Walls Lab Ljubljana 2017. K sodelovanju vabijo inovativne ljudi, ki verjamejo, da lahko svojo idejo razvijejo na na gospodarskem, znanstvenem ali širšem družbenem okolju? Svoje edinstvene zamisli in inovativne projekte lahko strnete v prepričljivo 3-minutno predstavitev v angleščini ter s tem podrete zid na poljubnem področju.

Falling walls lab (FWL)  je serija neprofitnih znanstvenih konferenc, ki si prizadeva za izgradnjo in spodbujanje interdisciplinarnih povezav med mladimi raziskovalci. Iz leta v leto postaja vse bolj uveljavljen in obiskan dogodek, ki združuje prebojne inovativne ideje posameznikov. Ljubljanski univerzitetni inkubator (LUI) v sodelovanju z Univerzo v Ljubljani organizira FWL dogodek, ki bo potekal 26. septembra 2017 ob 14. uri v Ljubljani.

Letošnja novost sta dve brezplačni obvezni delavnici javnega nastopanja in učinkovitega pitchanja z vrhunskim coachom. Nacionalni zmagovalec bo svojo idejo lahko predstavil svojo idejo tudi v Berlinu pred investitorji iz mednarodnega okolja.

Več informacij najdete na: http://www.uni-lj.si/aktualno/novice/2017081711051076/

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *