Pages Menu
Categories Menu

Trobimo o najboljših

Izpostavljamo vse, kar je najboljšega na področju znanosti, kreativnosti in inovativnosti. Najboljšim posameznikom, ekipam, inštitucijam in podjetjem pomagamo dober glas razširiti preko največjega števila različnih medijev, družbenih omrežij ter z organizacijo dogodkov. Pri tem uporabljamo najnovejše pristope in tehnologije ter dvigamo kakovost in delež informacij o dogajanju na področju znanosti, kreativnosti in inovativnosti pri nas in v svetu.

Odprti smo tudi za objavljanje in širjenje vaša mnenj, kritik in komentarjev, tudi v primerih če z njimi ne soglašamo, če le puščajo dovolj prostora za razmislek in dialog.

Pripravljamo, objavljamo in posredujemo intervjuje, razprave, okrogle mize, predstavitve novosti na posameznih raziskovalnih in drugih področjih tako v živo (spletna tv) kot tudi v obliki posnetkov in člankov (povzetki oddaj):

  • najbolj zanimive novice s področja startup-ov, spin-off podjetij, patentiranja, oblikovalskih in podobnih presežkov, razvojnih timov na inštitutih, univerzah, v gospodarstvu, …
  • sponzorirane objave
  • poročila s pomebnejših znanstveno raziskovalnih dogodkov
  • poročila z znanstveno raziskovalnih dogodkov, katere podpira kot medijski pokrovitelj
  • poročila o dogajanju pri naročnikih

Znanost, kreativnost in inovativnost so globalne zgodbe današnjega časa. Pišite nam!