Pages Menu
Categories Menu

Posted on 8.09.23 in Podjetništvo

Cosylab-ove inovativne rešitve za znanost in medicino s prenovljeno blagovno znamko

Cosylab-ove inovativne rešitve za znanost in medicino s prenovljeno blagovno znamko

Cosylab, vodilni ponudnik programskih rešitev na ključ za najnaprednejše sisteme na svetu, svoje vrhunsko strokovno znanje in izkušnje na področju razvoja tehnoloških rešitev za znanost in medicino združuje v enotno globalno blagovno znamko. Osvežitev znamke prihaja po več kot dveh desetletjih Cosylabove prisotnosti na trgu rešitev za veliko znanost in več kot desetletju razvoja programskih rešitev OncologyOne za medicinske naprave na področju onkologije. Znamka povezuje vse Cosylabove tehnološke rešitve, ki organizacijam omogočajo znanstvena odkritja, najsodobnejše načine zdravljenje raka, inovacije v zdravstvu in razvoj čiste fuzijske energije.

»Ponosni smo na našo pot, naše dosežke in vrednote, ki smo jih ustvarili, ko smo zrasli iz majhnega, ambicioznega start-upa v vodilnega igralca, ki sodeluje v največjih mednarodnih projektih za temeljne raziskave fizike in pomembno prispeva k napredku razvoja najsodobnejših metod zdravljenja raka. Danes so naše rešitve vključene v najpomembnejše velike mednarodne znanstvene projekte, vključno s CERN in ITER, obenem pa sodelujemo z največjimi proizvajalci medicinskih pripomočkov in onkološkimi centri po vsem svetu, da bi zagotovili učinkovitejše zdravljenje raka in čisto energijo čim večjemu številu ljudi,« je dejal dr. Mark Pleško, soustanovitelj in izvršni direktor Cosylaba.

Prenovljena identiteta podjetja temelji na petih stebrih blagovne znamke Cosylab, opredeljen: prelomne tehnologije za najbolj zapletene sisteme na svetu,  pravo partnestvo, agilnost, strast do izboljšav, ustvarjanje boljšega sveta.

Osvežena blagovna znamka združuje vse dejavnosti Cosylaba v eno, s sloganom Napredek človeštva. Inženiring izjemnega. (angleško Advancing humanity. Engineering remarkable.) »Napredek človeštva« poudarja Cosylabovo poslanstvo in njegovo kritično vlogo pri razvoju rešitev, ki v globalnem merilu pomagajo izboljšati družbo – zdravijo bolnike z rakom, omogočajo čisto energijo, spodbujajo raziskovanje najmanjših delcev narave, vesolja ter slednjega naredijo vidnega. »Inženiring izjemnega« poudarja izredne tehnične zmogljivosti Cosylaba, ki poganjajo najnaprednejše znanstvene naprave na svetu in medicinsko opremo naslednje generacije.

 Več informacij na www.cosylab.com.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *