Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted on 3.07.19 in Podjetništvo, Start Up

Demo dan “CEE Unlimited Ljubljana”

Demo dan “CEE Unlimited Ljubljana”

Kluba poslovnih angelov iz Slovenije in Avstrije bosta 12. septembra v Ljubljani izvedla demo dan, ki pa mu bo kot stranski dogodek v bolj zgodnjih popoldanskih urah pripeta še delavnica o televizijskem marketingu.

Poslovni angeli Slovenije in AAIA v takšnem obsegu še niso sodelovali, zato bosta tako delavnica, kot demo dan, za oba kluba prelomna dogodka. Kluba sicer dobro sodelujeta na ravni povezovanja in usklajevanja investicijskih aktivnosti v sklopu srednje in vzhodno-evropske iniciative CEE EBAN (European Business Angels Network). Pobuda za sodelovanje na regionalnem demo dnevu pa prihaja s strani Avstrijcev. Podobne demo dneve so v sklopu projekta CEE Unlimited še pred poletjem izvedli v Zagrebu, Bukarešti in Sofiji; v jesenski ediciji pa sledijo Ljubljana, Praga in Budimpešta. CEE Unlimited se zaključi s finalom na Dunaju, kjer bodo najbolj obetavni startupi z vseh mest pitchali še enkrat, njihovo občinstvo pa ne bodo le člani AAIA, temveč tudi investitorji-predstavniki vseh klubov iz regije, ki soorganizirajo demo dneve.

In katere informacije so v zvezi s CEE Unlimited relevantne za  podjetnike?

Demo dnevi so ekskluzivni dogodki, na katere je vstop omogočen samo investitorjem in startupom, ki pitchajo. Zato pa je delavnica odprta za vse, ki jih zanima TV marketing.

Vljudno vabljeni k prijavi na obe priložnosti! Za vprašanja lahko kontaktirate predstavnico kluba Poslovni angeli Slovenije na eva.sever@businessangels.si

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *