Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted on 4.10.22 in Univerze

Jezikava FF

Jezikava FF

Na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani (FF UL) študijsko leto 2022/23 posvečajo jezikom. Kot vodilna ustanova na področju jezikovnega izobraževanja v slovenskem prostoru si prizadevajo za promocijo učenja in poučevanja sodobnih, klasičnih in drugih starih jezikov, ki jih v okviru študijskih programov, predmetov, lektoratov in tečajev poučujejo kar 52; ponazarja jih spodnja grafika.

Med oktobrom 2022 in septembrom 2023 bodo pod geslom Jezikava FF potekali številni dogodki s širšega jezikovnega in jezikoslovnega področja, namenjeni zainteresirani javnosti. Ob koncu septembra (26. 9),  ob evropskem dnevu jezikov, je Leto jezikov FF otvorilo več kot 20 brezplačnih jezikovnih delavnic in kavarn, ki jim bodo v prihodnjih tednih in mesecih sledile nadaljnje delavnice, konference, natčaji, okrogle mize, predavanja, predstavitve, recitali, seminarji, simpoziji, srečanja in tečaji.

Vabljeni k spremljanju aktualnih dogodkov ob Letu jezikov FF na tej spletni strani. Sledite nam lahko tudi prek Facebooka.

Foto: UL FF

 

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *