Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted on 14.12.20 in Univerze

Nov korak v prihodnost regenerativne medicine z naprednimi celičnimi terapijami

Nov korak v prihodnost regenerativne medicine z naprednimi celičnimi terapijami

Fakulteta za farmacijo, Univerza v Ljubljani, v sodelovanju s Tehnološkim parkom Ljubljana, pripravlja 16. 12. med 15.00 – 17.00 preko ZOOM znanstveno konferenco Nov korak v prihodnost regenerativne medicine z naprednimi celičnimi terapijami. Govor bo o zadnjih novosti na področju tehnologije zarodnih celic in gospodarskih priložnosti, konferenca pa poteka v okviru projekta ARTE Interreg IT-SLO.

Predstavitev bo zajela znanstvene, klinične in socio-ekonomske rezultate čezmejnega sodelovanja, izzive in spoznanja projekta s področja  inovativnega pristopa uvajanja nove metodologije v personalizirano regenerativno medicino in uporabe celičnih terapij za zdravljenje osteoartroze. Poučni so primeri dobre proizvodne prakse (ang. GMP) s področja naprednih tehnologij zdravljenja, ki jih ima projekt ARTE že na gospodarstvo v regiji in kakšni so pogledi glede prihodnjega razvoja.

Prijave  na spodnji povezavi, kjer je dostopen tudi program konference in podatki o predavateljih: https://bit.ly/37a2N3D

Dogodek bo potekal v slovenščini, italijanščini in angleščini.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *