Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted on 5.12.16 in Kreativnost

Strokovna delavnica za urednike in novinarje z Georgom Johnsonom (NY Times)

Strokovna delavnica za urednike in novinarje z Georgom Johnsonom (NY Times)

Že tretje leto v  Javni agenciji za raziskovalno dejavnost RS (ARRS) v okviru ARRS projekta Komuniciranje znanosti (KomZn) prirejajo srečanje z najbolj eminentnimi novinarji priznanih svetovnih medijskih hiš, ki pokrivajo znanost. Z delavnicami soo začeli leta 2014, ko so gostili dr. Iana Sampla, urednika Znanosti  pri časopisu The Guardian, lani pa so povabili  go. Vivienne Parry, publicistko na področju znanosti, voditeljico in urednico naravoslovnih  oddaj na Radio 4 in BBC.

Letošnji gost bo George Johnson, eden izmed najbolj priznanih novinarjev in publicistov, večkrat nagrajenega avtorja in kolumnista  iz področja znanosti in tehnologije časopisa The New York Times.

V sredo, 7. decembra 2016 bodo od 9.00 do 13.00 ure v Centru inovativnega podjetništva NLB, Trg Republike 2, Ljubljana organizirali strokovno izobraževanje za urednike in novinarje, ki se pri svojem novinarskem delu osredotočajo na pokrivanje področij znanosti in tehnologije.

Strokovno izobraževanje je brezplačno, zaprtega tipa in namenjeno izključno urednikom in  novinarjem.  Delavnica bo potekala v angleškem jeziku. 

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *