Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted on 17.04.19 in Svet

Ustanavljanje prve Sredozemske Business Angel Investicijske Mreže

Ustanavljanje prve Sredozemske Business Angel Investicijske Mreže

Techne Summit je poglobljena dvodnevna izkušnja, ki na enem mestu združuje vlagatelje, podjetnike in inovatorje iz sredozemskega podjetniškega ekosistema. Zajema globalne razprave o tem, kako lahko talent izrablja tehnologijo za reševanje svetovnih izzivov in doseganje trajnostne rasti.

Edinstvena značilnost mednarodne konference Techne Summit je, da o prihodnosti razpravlja naravnost iz osrčja zgodovinskih sredozemskih mest, ki so vse od antike dalje oblikovala svetovno zgodovino in kulturo. Zato je na tem dogodku, ki se je lansko leto odvijal v Aleksandriji, sodelovalo 6.000 udeležencev, 130 govorcev, 80 investitorjev, 230 startup podjetij in več kot 66 partnerjev iz 25 različnih držav. Letošnji dogodek v Dubrovniku bo potekal 3-4 .maja v Hotelu Dubrovnik Palace.

Zasedba 20 predavateljev z vsega sveta, bo navzočim predstavila trende, razkrila mite in delila navdihujoče zgodbe o uspehu. Pod okriljem vsesplošnih tematik s področja Tehnologije. Inovacij. Talenta, bodo obravnavane pereče teme, kot so: Prihodnost denarja, Kako s tehnologijo Blockchain zgraditi Pametna Mesta in ali bo naslednji Unicorn prišel iz EU?

Letošnji Techne Summit Dubrovnik bo lansirna platforma Sredozemske Business Angel Investicijske Mreže, prve tovrstne organizacije. MBAN želi razširiti svoj obseg in podpreti vlagatelje ter startup podjetja ter hkrati odstraniti ovire za trgovino in poslovanje med vsemi sredozemskimi državami, tako iz držav EU, kot tudi držav Srednji Vzhod in Severne Afrike.

 

Foot: Tehne Summit

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *