Pages Menu
Categories Menu

Posted on 14.09.18 in Podjetništvo, Start Up

4. SCALEIT, NAJBOLJŠIH STARTUP PODJETIJ

4. SCALEIT, NAJBOLJŠIH STARTUP PODJETIJ

Na četrtem dogodku ScaleIT, 17. in 18. oktobra v Milanu bodo mednarodni investicisjki skladi spoznali 15 inovativnih podjetij iz regije, Italije in Jugovzhodne Evrope. Od 15 izbranih podjetij jih 11 prihaja iz Italije in po eno iz Grčije, Makedonije, Slovenije in Bolgarije.

Startup podjetja se bodo predstavila  v treh kategorijah: »ScaleUp« (podjetja, ki v celoti izpolnjujejo ScaleIT pogoje), »Later Stage« (podjetja, ki že beležijo več kot 10 milijonov evrov prometa), in prvič letos kategorija »Earlier Stage«, ki je posvečena podjetjem v zgodnji razvojni fazi, a z jasnimi indici rasti v kratkem času, zahvaljujoč svojim inovativnim poslovnim modelom in ambicioznim načrtom širjenja.

Slovenski predstavnik na četrtem ScaleIT dogodku je Visionect. Podjetje, ustanovljeno leta 2007, oblikuje in izdeluje digitalne prikazovalnike naslednje generacije. Razvil  je unikatno, ultra nizkoenergetsko platformo, ki je 99 odstotkov bolj energetsko učinkovita kot katerakoli konkurenčna rešitev na trgu. Tehnološko dovršena platforma poganja delovanje interaktivnih brezžičnih digitalnih prikazovalnikov na osnovi e-papirja. Njihov najbolj uspešen izdelek je dlančnik Joan, rešitev za rezervacijo prostora in označevanje zasedenosti v sejnih in konferenčnih sobah ter učilnicah.

Dogodek v svoji četrti izdaji dokazuje, da je postal pomembni igralec v poslovnem okolju in svetu tehnoloških inovacij. Glavni partner dogodka je Euronext, ki vidi v podjetjih, izbranih za letošnji dogodek, visok potencial rast.

Več informacij na spletni strani:  scaleit.biz

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *