Pages Menu
Categories Menu

Posted on 13.06.18 in Podjetništvo, Start Up

ScaleIT za anjboljša scaleup podjetja

ScaleIT za anjboljša scaleup podjetja

ScaleIT, ekskluzivni dogodek oz. platforma, ustvarjena za združevanje mednarodnih investitorjev, ki jih zanimajo podjetja z visokim potencialom (za financiranje v serijah A, B in C z razponom od 3 do 30 milijonov evrov), se v četrtič vrača v Milano, in sicer 17. in 18. oktobra 2018. Na predhodnih treh dogodkih je ScaleIT že pripomogel k vzpostavitvi poslovnega sistema, ki mu je v le dveh letih in pol uspelo zbrati preko 140 milijonov dolarjev. Lorenzo Franchini, soustanovitveni partner ScaleIT-a, pravi, da je: “….na minulih dogodkih  ScaleIT na osnovi zaupanja zgradil odnose z več kot 350 investitorji iz Evrope, ZDA, Azije in Izraela.

Photos by: www.gabrielezanon.com

Pomen dogodka dodatno potrjuje interes številnih pomembnih novih partnerjev. Med temi je potrebno izpostaviti Euronext, enega izmed glavnih partnerjev dogodka. . V projekt verjamejo novi partnerji kot so McKinsey, Orrick and Ludovici ter Piccone & Partners, svojo podporo in sodelovanje pa so ponovno potrdila podjetja velikega kalibra Amazon Web Service, Salesforce, Silverpeak, Badenoch & Clark, Endeavor in ABC Accelerator.

Ta enkratni dogodek bo scaleup podjetjem omogočil, da jih opazijo mednarodni imetniki tveganega kapitala. V okviru dvodnevnega programa, polnega predstavitev, programskih govorov in individualnih sestankov, bodo imela podjetja priložnost predstaviti svoje razvojne načrte.

ScaleIT predvideva, da bo iniciativa zadovoljila potrebe inovativnih podjetij v jugovzhodni Evropi po dostopu do sredstev za zagotavljanje rasti, in potrebe mednarodnih investitorjev po vlaganju v področja, bogata s priložnostmi.

Prijava bo možna le za podjetja, ki izpolnjujejo zahteve, potrebne za privabljanje mednarodnih vlagateljev. Dostop bo do 30. junija možen tudi preko odprte prijave na spletnem naslovu scaleit.biz/apply.

 

 

Foto: www.gabrielezanon.com

 

 

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *